MEET LIESELOTTE

Stel jezelf voor en wat je doet in een paar zinnen?

Hi! Ik ben Lieselotte, aka Lilo, en ik startte in 2020 bij The Dot Society als één van de eerste Digital Business Consultants. Gedreven, ambitieus en positief ingesteld zijn, zijn slechts enkele kernelementen van het DNA van een echte Dotter :-).
De combinatie van mijn analytische achtergrond (doordat ik Handelsingenieur heb gestuurd) samen met een grote passie voor “all things digital”, heeft me tot de perfecte job gebracht!

Wat maakt het werken bij de The Dot Society zo leuk?

Van de leuke (soms hilarische) lunches met mijn geweldige collega’s tot het feit dat we één hecht team zijn, waarbij iedereen dezelfde passie en waarden deelt. Elke dag is een andere uitdaging in een snel evoluerende digitale wereld! Maar, ik moet zeggen, de directe impact die je elke dag realiseert voor je klanten is wat me het meest tevreden stelt.

Wat is jouw favoriete manier om te ontspannen na een drukke werkdag?

Een stevige workout is “by far” mijn favoriete bezigheid na een lange dag. Het liefst ga ik naar de fitness om lekker te zweten of speel ik graag een intensieve padel match. Ik sport niet alleen omdat ik het heel leuk vind en het me energie geeft, maar het zorgt er ook voor dat ik mijn andere favoriete bezigheid kan volhouden: eten :-)
Ik zal nooit nee zeggen tegen een gezellig familiediner of een hemelse afhaalmaaltijd terwijl ik mijn favoriete Netflix programma’s aan het “bingen” ben.

THIS or THAT? 

Favoriete quote

“Eerst zweten, dan vreten”. Yup, je raadt het al, mijn twee favoriete dingen gecombineerd: sporten en eten. Daarnaast zal ik nooit de beroemde woorden vergeten die de “power lady” Michelle Obama ooit zei: “When they go low, we go high”.
Voor mij is dit precies wat me gemotiveerd houd op moeilijke dagen. Laat anderen zeggen of doen wat ze willen, gebruik kritiek als een motivatie om hen het tegendeel te bewijzen en het allerbelangrijkste: geef nooit op bij iets waar je echt in gelooft!

Wie heeft je het meest beïnvloed als het gaat over de manier waarop je je werk aanpakt?

Absoluut mijn ouders! Ze weten het waarschijnlijk niet, maar ik kijk enorm naar ze op. Hoe ze erin geslaagd zijn om naast een hardwerkend leven als zelfstandige ook nog een groot gezin groot te brengen, is mij vaak een raadsel. Deze mensen hebben mij de belangrijkste waarden in het leven bijgebracht: werk altijd hard, doe je uiterste best, maar doe het met passie of helemaal niet. Vergeet nooit wie je bent, wat je wilt en vooral: wie de mensen zijn die dicht bij je staan. Want wat is succes als je het met niemand anders kan delen? Met dit in mijn achterhoofd zorg ik er altijd voor dat mijn werk-privé balans echt gerespecteerd wordt.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels