Digitale strategie

We helpen je bij het vertalen van jouw businessdoelstellingen in een concrete en op maat gemaakte digitale strategie en zetten duidelijke prio’s in je must-take digital next steps. Dit doen we door een tactische aanpak op te zetten over de gehele klantenreis (van acquisitie tot rententie). We creëren directe impact op je resultaat door je doelpubliek op het juiste moment te bereiken met een boodschap die op dat moment relevant is voor hen.

Marketing
automation

Een tevreden klant is goud waard. Eens je een grote poule aan klantendata hebt is het dan ook van strategisch belang dat je jouw klanten op een juiste manier blijft benaderen. The Dot Society helpt je bij het opzetten van een duidelijke e-mailmarketingstrategie met het oog op aankoopfrequentie en customer lifetime value op te drijven. Marketing automation is echt een cruciale bouwsteen die mee voor exponentiële groei van je business zal zorgen.

TikTok

TikTok is the new kid on the block & is here to stay! Boeiende videocontent is niet langer een nice-to-have, maar een absolute must-have. We helpen je bij het bepalen van een duidelijke strategie voor het creëeren korte, low-key videocontent en leren je de trends, tips & tricks om viraal te gaan op TikTok. Dit met het uiteindelijke doel om je oranishe groei te acellereren & en een nog groter publiek aan te spreken. Een absolute plus: deze content & strategie kan mits kleine aanpassingen ook ingezet worden op heel wat andere social media kanalen die meer en meer richting video aan het evolueren zijn: IG reels, YT shorts en IDEA Pins.

Business intelligence

To measure is to know! Wij zorgen ervoor dat je (e-commerce) bedrijfsdata inzichtelijk worden gemaakt en dat deze op een gestrucuteerde manier kunnen bijdragen tot het onderbouwen van bedrijfsbeslissingen. We helpen je bij het analyseren van je data, identificeren duidelijke KPI’s & targets, die we maand na maand goed opvolgen. Onze waarde zit hem in het juist vertalen van deze inzichten uit data naar concrete actiepunten met directe impact op groei.

Digital advertisement

Met digital advertising kan je zeer doelgericht en tactisch bepaalde boodschappen aan je doelgroep laten zien; van het creëeren van meer merkbekendheid en het binnenhalen van nieuwe klanten, tot het tactisch benaderen van bestaande klanten. We zorgen voor een online marketingmix op maat met advertenties die doen converteren.

GOOGLE ADVERTISEMENT

SOCIAL MEDIA ADVERTISEMENT

Organische social media strategie

Als je het goed aanpakt, kunnen je eigen social media kanalen ook een enorme groeimotor zijn voor de community van je merk. Bij The Dot Society ondersteunen we merken bij het bepalen van hun content strategie over hun verschillende social media kanalen (Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok & Linkedin). Door het definiëren van een duidelijke strategie en het delen van concrete best practices per platform tillen we je organische social media kanalen naar een hoger niveau.

Digitale content creatie

Wij weten als geen ander dat de kwaliteit van de content die we gebruiken van cruciaal belang is bij het realiseren van groei. Als echte digital natives weten we wat er nodig is als het gaat om de creatie van buitengewone maar overtuigende digitale content die daadwerkelijk converteert. Wij zorgen ervoor dat je merkidentiteit en tone-of-voice vloeiend over alle digitale campagnes en touch-points worden vertaald.

The Dot Society werkt in 4 fasen om de ideale marketingmix voor uw bedrijf samen te stellen.
Het doel is om uw bedrijfsresultaten te verbeteren.

Luisteren naar uw zakelijke behoeften

Audit van uw huidige workflow & resultaten

Ontwikkeling van een strategie op maat

Uitvoeren, analyseren en optimaliseren

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

THE DOT ACADEMY

This post is also available in: Engels