MEET KATO

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi there, ik ben Kato. Mijn pad werd op jonge leeftijd al gekaapt door de creatieve wereld. Ik ben altijd bezig met ontwerpen, creëren, ondernemen, of iets anders! De afgelopen jaren gebruikte ik om mijn kennis om te zetten in ervaring door aan de slag te gaan als freelance grafisch vormgever en content creator. Vandaag de dag versterk ik het creatieve team van The Dot met mijn kennis en skills in de grafische en digitale wereld. 

Ik ben een perfectionist, doorzetter en harde werker. Mijn design esthetiek kun je omschrijven met de woorden eenvoud, warm, persoonlijk, strak en speels. Elke persoon of opdracht heeft volgens mij een unieke en mooie kant. Mijn hogere doel is dan ook om die toegevoegde waarde in elk project naar voren te brengen op basis van een passende uitwerking. 

Wat is je favoriete productiviteitstruc?

Lists, lists, lists! Wanneer ik veel te doen heb, maak ik lijstjes, onderverdeeld in prio’s… alles visueel voor mij zien en nadien alles kunnen afvinken, dat motiveert mij! Wat mij ook altijd erg helpt is op het einde van de dag een leuke en ontspannende activiteit plannen zodat ik iets heb om naar uit te kijken! 

Wat vind je leuk om te doen als je niet werkt?

Ik geniet van sociale activiteiten en nog het meest wanneer ze gepaard gaan met goede muziek. Daarom vind je mij gemiddeld terug in een concertzaal of op een terras in de zon. Ook kan ik enorm genieten van gezellig tafelen zowel in de vele restaurants die Antwerpen te bieden heeft als zelf familie en vrienden over de vloer hebben en een diner voor hen te hosten! Ik ben en blijf een bezig bijtje dus als het niet een van bovenstaande activiteiten is dan ben ik hoogst waarschijnlijk wel ergens anders druk bezig met het maken van content, grafische uitwerkingen of een andere goede ontspanning!

THIS or THAT?

Wat heeft je naar The Dot Society geleid?

Het team vrouwelijke ondernemers, de uitstraling en de kennis. Ik ben zelf ondernemend, creatief en leergierig en zag dat ook terugkomen in het bedrijf. Het veld waar The Dot zijn expertise ligt (lifestyle, fashion, food en beverages, interior en beauty), de variatie aan projecten en de kanalen waarmee ze aan de slag gaan, waren en zijn voor mij ook heel aantrekkelijke punten. Toen er een functie in het creative team beschikbaar werd heb ik niet getwijfeld! Dat wat mij tot bij The Dot heeft gebracht hoop ik zelf nog verder te kunnen ontwikkelen binnen het team.

Ultieme feel-good song

Sing it Back – Boris Dlugosch Mix – Moloko, dansbenen aan en gaan!

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels