MEET EMMA

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hey, mijn naam is Emma en ik zou mezelf omschrijven als een zorgzaam, vrolijk persoon. Ik heb een heel andere weg afgelegd dan mijn collega’s bij The Dot Society. Je zou het waarschijnlijk niet raden maar ik ben afgestudeerd als criminologe. Na mijn master wist ik niet goed welke richting ik uit wou, dus besloot ik een extra master in management te doen aan AMS. Hier heb ik in 1 jaar tijd heel veel bijgeleerd en is mijn interesse in marketing en de online wereld verder gegroeid. Mijn jaar op AMS heeft ook veel deuren geopend op professioneel vlak. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik een Dotter ben geworden.

Hoe ben je bij The Dot Society terecht gekomen?

Ik heb een tijdje in het centrum van Antwerpen gewoond. Tijdens mijn wekelijkse jog sessies liep ik altijd voorbij ons kantoor. Langs buiten zag ik het roze sign van The Dot Society hangen op de muur. De  branding sprak mij direct aan en was dan ook benieuwd wat deze business juist deed. Na het opzoeken was ik meteen verkocht, een e-commerce consultant bedrijf met allerlei aantrekkelijke klanten opgericht door twee vrouwen. Vanaf het moment dat er een vacature online kwam aarzelde ik niet en stuurde mijn CV & motivatiebrief door. Ik was enorm gemotiveerd en heb er alles aan gedaan om het beste uit de sollicitatie te halen. En… mijn motivatie en toewijding hebben ervoor gezorgd dat ik vandaag bij The Dot Society werk. 

Ik ben enorm blij dat ik het aanbod heb gekregen, want elke dag is anders en niet altijd even gemakkelijk, maar werken met de beste collega’s die elkaar steunen maakt het extra leuk.

Wat doe je in je vrije tijd?

Er zijn dagen dat ik kan genieten van een avondje alleen een cheesy romantische film te kijken met (natuuuuurlijk) veel snacks. Maar wat mij echt helpt na een drukke dag achter het scherm is joggen. Ik heb dan ook mijn partner in crime gevonden hier bij The Dot. Wij proberen er een wekelijkse routine van te maken. In het weekend ga ik graag iets eten of drinken met mijn vrienden. Gezellig tafelen met mijn familie is mijn favoriete bezigheid op zondag. 

THIS or THAT?

Favoriete quote

“Do it for your future self”. Houd deze qoute in je achterhoofd wanneer je door een moeilijke periode gaat. Denk dan steeds hoe het nemen van bepaalde stappen of het doorstaan van de periode je kan helpen in de toekomst. Als je er niets voor terug krijgt stop dan met wat je aan het doen bent. Als je erover na denkt, is bijna alles wat je in je dagelijkse leven doet positief voor je toekomst. Dus maak je geen zorgen, meestal doe je het juiste!

Hoe maak je jezelf als business helemaal klaar voor 2022

Tijdens deze coronatijden zijn mensen nog meer online gaan shoppen. Belangrijk hierbij is dat alles zo snel mogelijk gaat en er is geen ruimte meer voor fouten. Ik denk (zowel als online consument maar ook als consultant) dat er twee elementen zijn die heel belangrijk zijn voor een e-commerce bedrijf om te overleven in deze tijden. Ten eerste, hoe korter de customer journey hoe beter (BTW wij hebben hier een heel interessant artikel over). Waarbij de retour policy een heel belangrijke rol speelt. Meer en meer mensen zijn gevoelig voor een retour beleid. Zorg er dus voor dat jouw beleid duidelijk en gemakkelijk is! Ten tweede is personalisatie ook hot topic. Onderscheidt jezelf als brand door personalisatie door te voeren naar je customers toe. Ze zullen je nog meer gaan waarderen!

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels