MEET ANNELIES

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi! Mijn naam is Annelies, ik ben 26 jaar oud en ben sinds Januari 2024 actief bij The Dot Society als digital business consultant. Na mijn studies Handelswetenschappen aan de KU Leuven ben ik gestart als business operations consultant. Mijn nieuwsgierigheid & interesse in Digital Marketing hebben mij tot het team van The Dot Society geleid and here I am! Happy to join the team en om ondergedompeld te worden in de super interessante en dynamische wereld van digitale marketing.

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als enthousiast, zorgzaam en een go-getter. Ik vind het fantastisch om mensen mee te krijgen in mijn verhaal en om ze te motiveren om beter te doen, ambitieus te zijn en vooruitgang te maken.

Wat is je go-to productiviteit truck?

I 🫶TO DO lists! Gestructureerd en met een duidelijk doel de dag beginnen werkt heel goed voor mij. Het doorstrepen van afgewerkte taken zorgt voor kleine moments of joy tijdens de werkdag, hello endorfine!. Bovendien vertrek ik aan het einde van de dag met een voldaan gevoel en kan ik het werk volledig achter mij laten

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Een gebalanceerde levensstijl is key voor mij om de beste versie van mezelf te zijn. Zo geniet ik minstens even hard van een dinner party met vrienden, alsook een avondje me-time in de zetel. Ook beweging is super belangrijk om mij mentaal & fysiek goed te voelen. Je kan mij dus na het werk vinden in de sportclub. Hier volg ik het liefst van al groepslessen zoals reformer pilates & full body burn!

THIS or THAT?

Wat is je ultieme feel-good song?

Mijn go-to muziekstijl om in een good mood te geraken is eender wat van Studio 100. Dat mag een mix zijn van Spring, Samson & Gert, K3, … noem maar op. Dankzij deze muziek word ik teruggekatapulteerd naar enerzijds mijn kindertijd alsook mijn jeugd als danseres bij Studio 100. Je kan me dus zeker ook elk jaar vinden op het Sing Along concert in het Sportpaleis!

Wat doe je graag wanneer je niet aan het werk bent?

Wanneer ik niet aan het werken ben, ben ik waarschijnlijk op vakantie. Het liefst van alles ontdek ik telkens nieuwe landen en culturen. Voor mij is de ideale vakantie een mix van ontspanning, natuur, beweging, gezelligheid en het sociale aspect. Ook in de periode vooraf aan de reis vind ik het heel tof om reisblogs te lezen en op die manier onze route & overnachtingen vast te leggen. Next up in 2024: roadtrip in Ijsland. Tips? Let me know!

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels