MEET LEONIE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hey hey! Mijn naam is Leonie Du Tré, de nieuwe Dotter in het team sinds september 2023. De karakteristieken die mij het best beschrijven zijn perfectionistisch, ambitieus en doorzettingsvermogen. Van zodra ik ben gestart met de opleiding Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent, hoopte ik om ooit mijn economische kennis te kunnen combineren met mijn passie voor mode. Deze wens werd werkelijkheid toen ik gedurende 2,5 maand mijn eindstage mocht uitvoeren bij The Dot Society. Hierna kreeg ik van Caroline en Céline de mooie opportuniteit om bij hen te blijven werken. Ik kijk er enorm naar uit om samen met ons fantastische team mee te schrijven aan een mooie toekomst voor The Dot Society. 

Wat vind je de leukste najaarstrend?

De zakelijke look! Een goede blazer kan bij elke gelegenheid! Maar ook de “back to basic” trend. Ik draag heel graag speciale en unieke stukken, maar ik vind dat je goede basics nodig hebt om ze te benadrukken.

Wat wilde je worden toen je jong was?

Een actrice! Toen ik als kind begon met acteren ontdekte ik al snel mijn passie. Het lijkt me dan ook super om van je passie je werk te maken. Sinds dit jaar ben ik weer aan het acteren, dus wie weet wat de toekomst brengt… 😉

THIS or THAT?

Hoe start je het liefst je dag?

Voordat ik naar Antwerpen ga, is mijn favoriete ritueel genieten van een kopje koffie in de ochtend terwijl ik knuffel met mijn hond Eddy. In het weekend slaap ik graag lang uit, maak ik een wandeling en geniet ik van een heerlijke brunch met vrienden of familie.

Favoriete quote

Geluk zit in de kleine dingen. Ik geloof echt dat je het leven alleen maar mooier kunt maken door genoeg aandacht te besteden aan de kleine dingen in het leven die je gelukkig maken. Voor mij zijn dat bijvoorbeeld een mooie zonsondergang, een heerlijk ontbijt op zondagochtend, een fijne wandeling met de hond, frietjes voor de tv op een regenachtige dag, een mooie outfit, een avond met vrienden of familie of de geur van de zee.

Grootste droom

Het is mijn grote droom om ooit mijn eigen kledingmerk te beginnen. Ik heb een sterke bewondering voor Belgische mode en kijk op naar de krachtige vrouwen die hun eigen Belgische kledingmerk hebben opgericht. Ik hoop daar ooit deel van uit te maken.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels