MEET JILL

Stel jezelf voor en vertel in een paar zinnen wat je doet.

Hi! Ik ben Jill Geens en ik zou mezelf omschrijven als een gedreven, zorgzaam en veerkrachtige persoon. Voordat ik me in februari 2024 bij The Dot Society voegde, behaalde ik twee masterdiploma’s, zowel in Finance & Risk Management als in Fashion Buying & Merchandising. Voor mijn mode-master woonde ik 15 maanden in Parijs, wat zonder twijfel het beste jaar van mijn leven was. Ik werd verliefd op de stad vanwege de architectuur, restaurants en diversiteit. En natuurlijk is het leven in een modieuze hoofdstad het beste wat er is.😉

Mijn enige echte werkervaring waren stages: ik werkte als Private Banker en als Merchandiser voor A.P.C. in Parijs. Ik ben enthousiast om mezelf nu een echte dotter te noemen en ben benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft!

Wat bracht je bij The Dot Society?

Voor mij is The Dot Society de perfecte combinatie van mijn twee passies: mode en business. Ik denk dat het werken met bedrijven in mode, lifestyle en interieurontwerp, die nauw aansluiten bij mijn persoonlijke interesses, essentieel is! Als consultant groei je op lange termijn met je klanten mee en ben je de drijvende factor door hun digitale strategie naar een hoger niveau te tillen. Omringd zijn door ambitieuze en hardwerkende vrouwen is gewoon de kers op de taart.

Wat doe je graag wanneer je niet aan het werk bent?

Voor mij zijn familie en vrienden erg belangrijk. Ik hou ervan om nieuwe restaurants of bars te ontdekken met mijn dierbaren. Daarnaast is dansen mijn favoriete manier om mijn hoofd leeg te maken. Mijn voorkeursdansstijlen zijn heels en jazz. Ik hou van reizen en fotografie. Sterker nog, ik geef de voorkeur aan een druk weekend gevuld met stadswandelingen, dinerafspraken en natuurlijk wat winkelen.

THIS or THAT?

Wat is je favoriete fashion trend van FW24?

Ik ben enorme fan van de ‘pop of red’-trend. Ik denk dat het zo’n veelzijdige trend is die op zoveel manieren in je outfit kan worden verwerkt: een rode sok, schoen of sjaal. Rood past bij veel kleurcombinaties, mijn persoonlijke favoriet: grijs!

De grootste levensles die iemand je ooit gaf?

Mijn ouders zijn mijn grootste bron van inspiratie als het gaat om vastberadenheid, discipline en hard werken. Ze hebben me het voorbeeld gegeven dat als je iets wilt bereiken, je ervoor moet werken. Ik bewonder deze mentaliteit en streef ernaar dit op elk aspect van het leven toe te passen.

Hoe het team me omschrijft in 4 emoji’s:


Ready to take the first steps towards exponential growth?

Looking for a partner to guide you through the endless possibilities on how to acquire more customers and improve your existing customer retention rate? Or rather to set your first international steps towards growth?

This post is also available in: Engels