MEET YENTE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hey, mijn naam is Yente en sinds augustus 2023 mag ik mezelf een echte Dotter noemen, beginnend bij The Dot Society als Digital Business Consultant. In juni 2021 studeerde ik af aan de Katholieke Universiteit van Leuven in Toegepaste Economische Wetenschappen. Ik heb een sterke interesse in de (marketing) strategie van bedrijven en werk graag in teamverband naar bepaalde doelen toe.

Wat bracht je bij The Dot Society?

Na enkele ervaringen bij consulting- en marketingbureaus ging ik op zoek naar een job die nog meer een combinatie bood tussen economische (data)analyse en creatieve marketingstrategie. The Dot Society sprak me aan omdat ze dit deden in de mode/lifestyle/food & beverages industrie, waar ik sowieso al erg in geïnteresseerd was. Dus toen ik op LinkedIn zag dat ze op zoek waren naar een nieuw teamlid, ben ik meteen aan de slag gegaan om mijn sollicitatiebrief te schrijven. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en een week later kreeg ik het telefoontje dat ik kon beginnen!

Wat is je go to productiviteits-truc?

Plannen is mijn go-to manier van werken! Lijstjes maken van wat ik moet doen helpt me om me op één taak tegelijk te concentreren omdat ik me dan geen zorgen hoef te maken dat ik andere dingen vergeet, aangezien al mijn to-do’s goed gedocumenteerd zijn.

THIS or THAT?

Wat vind je leuk om te doen als je niet aan het werken bent?

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met vrienden en familie; etentjes houden, nieuwe steden verkennen of samen naar festivals gaan. Om mijn hoofd leeg te maken en energie te krijgen, ga ik naar workout- en  spinninglessen en speel ik graag padel of tennis. Ik vind het ook heel leuk om de beste route voor mijn volgende reis te plannen op basis van tips die ik online kan vinden.

Ultieme feel good song?

Op dit moment kan ik geen genoeg krijgen van “Dermot” van Fred again en “Overcome” van Nothing But Thieves, maar dit verandert vaak omdat ik nummers dagenlang op repeat afspeel tot ik ze beu ben en ik weer iets nieuws ontdek ;)

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels