MEET YANI

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi there! Ik ben Yani en sinds augustus 2023 mag ik mezelf een echte Dotter noemen. Organisatorisch, leergierig en ambitieus zijn drie woorden die op mijn lijf geschreven staan. Met een educatieve achtergrond in Strategische Communicatie en International Fashion Management heb ik een goede portie kennis opgedaan om mode, beauty, lifestyle en food & beverages brands mee naar een hoger niveau te helpen. Als rasechte modeliefhebber met een passie voor strategie en innovatie ben ik klaar om samen met het team Dotters verder te groeien in een creatieve, digitale omgeving! 

Wat heeft je naar The Dot Society geleid?

Een waardevolle bijdrage leveren binnen een dynamisch en ambitieus team dat als doel heeft om anderen te laten groeien, DOT you want this? I, myself, sure did! 

Ik moet toegeven dat het ijzersterke en ambitieuze vrouwenteam achter The Dot Society al een lange tijd mijn interesse wekte. Hun missie waarbij ze iedereen de kans geven om te groeien, in combinatie met een innovatieve en persoonlijke aanpak, is slechts een voorbeeld waarom ik zo graag deel wilde uitmaken van dit team. Toen ik zag dat er een plekje vrij kwam, heb ik meteen mijn kans gewaagd om mijn professionele carrière te lanceren bij The Dot. Nu ik een echte Dotter ben, kan ik me elke dag verder verdiepen in mijn passie voor mode & lifestyle brands, strategie en all things digital.

Wat is jouw favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Wanneer ik een drukke dag heb gehad, kruip ik graag op de zetel met een glaasje rode wijn, een fleecedeken en mijn kat om een goed boek te lezen. Mezelf verliezen in de wereld van de verschillende personages, terwijl ik ronkende geluiden op de achtergrond hoor, zorgen ervoor dat ik tot rust kan komen om de volgende dag terug te knallen!

THIS or THAT?

Mast-read boek?

Als een echte booknerd, kan ik tientallen aanraders geven! Zowel fictie als non-fictie heb ik enkele favorieten, maar mijn all-time favourite en must-read boek is A Little Life, geschreven door Hanya Yanagihara. Deze fictieve roman vertelt het verhaal van vier studiegenoten die naar New York verhuizen op zoek naar fame & fortune. De briljante schrijfstijl van deze auteur hield me heel de nacht aan het lezen, waarbij ik elke bladzijde nieuwsgierig omsloeg en kippenvel kreeg van alle vreugde en verdriet die de personages met zich meedragen. Het is een hartverscheurend en emotioneel verhaal, maar tegelijkertijd ook één van de mooiste boeken die ik heb gelezen over vriendschap en humaniteit. Ik raad je wel aan om een doos zakdoekjes klaar te houden als dit boek de eerstvolgende op jouw to-be-read lijst wordt. 😉

Ultieme feel-good song?

Would I Lie To You? van Charles & Eddie – het perfecte lied om mee te zingen & op te dansen wanneer ik een off-day heb!

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels