MEET LOUISE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi, mijn naam is Louise De Schepper! Gedreven, loyaal en spontaan zijn woorden die mij goed omschrijven.

In Juni 2022 ben ik afgestudeerd aan de universiteit van Antwerpen en trotse eigenaar van een TEW Bedrijfskunde diploma. Hiermee heb ik mijzelf uitgedaagd in de diverse domeinen die het economische spectrum te bieden heeft.

Aangezien stilzitten niet echt in mijn aard zit, ben ik na mijn studie meteen aan de slag gegaan om een job te zoeken én met succes. Zo mocht ik mij vanaf augustus 2022 al een Digital Business Consultant noemen, aka een echte Dotter ;-)

Hoe ben je bij The Dot Society terecht gekomen?

Al van kleins af aan ben ik heel erg geïnteresseerd in mode. Mode magazines in elkaar knutselen, modeshows organiseren met vriendinnen, wekelijks gaan shoppen met mijn mama, … waren absoluut mijn favoriete bezigheden. De laatste jaren is dit alleen maar uitgebreid met interesse voor food, lifestyle en reizen. Mijn verzameling opgeslagen foto’s op Instagram en Tiktok zijn hiervan het sprekende bewijs. ;-) Ik droomde er dan ook altijd al van om mijn liefde voor mode, food en lifestyle te kunnen combineren in mijn professionele carrière. 

Toen ik via Linkedin de vacature zag staan, was ik meteen verkocht. In NO TIME had ik een CV en motivatiebrief gemaakt. Ik mocht meteen op gesprek komen en twee weken later kreeg ik het fantastische nieuws dat ik was aangenomen. 

Wat vind je leuk om te doen als je niet werkt?

Wanneer ik niet aan het werken ben, zul je me 99% van de tijd terugvinden bij mijn vrienden en familie. Samen met hen koken, lang tafelen, op café gaan, … is absoluut wat ik het allerliefste doe. Hoe meer mensen om me heen, hoe liever. Echter is er ook 1 procentje in mij dat af en toe snakt naar wat me-time, zeker na een dag lang werken. In dat geval kies ik er meestal voor om samen met mijn donsdeken en véél chocolade in de zetel te ploffen en te genieten van een goed rom commeke. 

THIS or THAT?

Hoe begin je je dag het liefst?

Mijn directe omgeving zal meteen beamen dat ik niet echt een ochtend persoon ben, zeeeker niet als ik vroeg moet opstaan. Het liefst begin ik mijn dag dan ook rustig. Een véél te lange douche en een straffe koffie doen wonderen ;-) Vervolgens hou ik van een goede planning, zodat ik met een rustig hoofd aan de dag kan beginnen. 

Favoriete quote?

“If you think you’re too small to have an impact, try going to bed with a mosquito.” Een wijze levensles die mij in ons gezin al van kleins af aan werd duidelijk gemaakt. Ga er nooit vanuit dat iets je niet zal lukken of je geen verschil kunt maken. Maar probeer altijd om je dromen waar te maken door ergens kei hard voor te werken. Een mindset die je altijd ver zal brengen.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels