MEET JANNEKE

Stel jezelf en wat je doet voor in een paar zinnen.

Mijn naam is Janneke, ik ben (als ik het goed voorheb) met mijn 31 lentes voorlopig het oudste teamlid bij The Dot Society. Ik heb al verschillende werkervaringen achter de rug en ben helemaal klaar voor een nieuwe uitdaging als nieuwe Dotter. Liefst omschrijf ik mezelf als goedlachs, zacht, open en een ‘doener’ eerder dan een ‘denker’.

Bij The Dot Society zal ik instaan voor alle HR-gerelateerde kwesties maar evengoed de koekjes voor bij de koffie selecteer ik vakkundig en ook netwerk-evenementen organiseren zijn right up my alley. Thuis vind je me moederend voor twee kleine bollekes, Polly en Elvis, samen met mijn lief. 

Favoriete quote. 

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”, dankjewel Pippi Langkous. 5 jaar geleden besloten mijn lief en ik een verbouwingsproject te kopen en zo goed als alles zelf te doen terwijl we er al wonen. Vandaar de 5 jaar. Want het gaat traag. Pippi Langkous heeft me al meermaals geholpen tijdens dit project en dat is ondertussen ook hoe ik in het leven en mijn werk sta. Er bestaat niets wat we niet kunnen, je moet er alleen wel zelf in geloven.

 Hoe begin jij je dag het liefst?

Knuffelend met m’n kindjes in de zetel, terwijl zij elks hun melkje drinken en ik van een (nog warme) koffie kan genieten. Wanneer we niet moeten racen en de tijd ons gunstig is. Heerlijk!

THIS or THAT? 

Wat vind je leuk aan werken bij The Dot Society?

Bij The Dot Society heerst er een grote openheid. Ook is er voor iedereen ruimte om te groeien en te leren van je fouten. De gedrevenheid waarmee iedereen van elke dag de beste dag wilt maken is erg motiverend en aanstekelijk.

Wat doe je graag als je niet werkt?

Eten, het liefst in goed gezelschap. Ik kook graag maar ontdek evengoed graag nieuwe, culinaire parels. Lekker eten weten te appreciëren heb ik te danken aan mijn ouders. Dit is iets wat ik onze kindjes ook echt wil meegeven. Ik wil ze met smaak van het leven leren genieten.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels