MEET ILKE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi! Ik ben Ilke Dielis en zou mezelf omschrijven als een enthousiast, dynamisch en gedreven persoon. Mijn life quote? “Be fearless in the pursuit of what sets your soul on fire”. 

Ik ben In januari ‘22 gestart als Digital Business Consultant bij The Dot Society. Na het behalen van mijn bachelor Handelswetenschappen en Master of Strategic Business Management aan de KU Leuven, heb ik in lijn met mijn interesses aanvullend een postgraduaat Digital Marketing gevolgd. Terugblikkend op mijn studies, kan ik stellen dat ik een flinke dosis aan analytische en strategische marketing skills heb ontwikkeld, dewelke me goed van pas komen als Dotter.

Ik werk graag bij The Dot Society omdat?

The Dot Society pusht me om te groeien, leren en de beste versie van mezelf te worden from the get-go (#growbigorgohome). Bovendien spreekt het indrukwekkende klantenportfolio me uiteraard sterk aan als young professional. Een betekenisvolle sparring- en business partner zijn in klanten hun digitaal groeiverhaal is elke dag opnieuw een boeiende uitdaging. Bovenal maakt het gepassioneerde team van jonge, ondernemende Dotters van The Dot Society werkelijk een “great place to work”.

Wat is jouw favoriete productiviteitstruc??

Doorheen de jaren ben ik erachter gekomen dat ik mezelf optimaal kan focussen gedurende de voormiddag. Ik probeer hier rekening mee te houden wanneer ik mijn planning opmaak. Daarnaast werk ik met gestructureerde to-do lijsten. Het motiveert me wanneer ik stapsgewijs de zaken op mijn lijstje kan afvinken. Tot slot, om gedurende de werkdag alles uit mezelf te kunnen halen, plan ik voldoende me-time in de ochtend. Mijn theetje en podcast zijn heilig voor mij :).

THIS or THAT?

Wat vind je leuk om te doen als je niet werkt?

Dit is sterk afhankelijk van mijn mood. De ene dag houd ik ervan om uren aan een stuk mijn favoriete series te bingewatchen, de andere dag hang ik graag het sociaal wezen uit en doe ik niets liever dan uitgebreid dineren & “wijnen” met familie en vrienden. Bij gelegenheid geniet ik ervan om tot in de late uurtjes te feesten en mijn inner-Rihanna naar boven te halen (#alltimefavourite)

Grootste levensles die iemand je ooit verteld heeft?

Mijn ouders zeggen me al van kleins af aan: “Ilke, gelukkig kunnen zijn, is jezelf kunnen zijn”. Je leeft je eigen leven. Doe je nooit anders voor en maak je geen zorgen over wat anderen denken. Je kunt hen of hun gedachten toch niet controleren. Houd van en wees lief voor jezelf.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels