MEET CELINE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor? 

Hallo, ik ben Céline, een van de oprichters van The Dot Society. Als rasechte econoom heb ik altijd al een diepgaande interesse gehad in bedrijven en hun business model. Wat maakte dat sommige bedrijven groeiden en veel geld verdienden en dat sommige bedrijven gewoon niet groeiden. Dit in combinatie met mijn passie voor mode- en lifestyle merken en de opkomst van e-commerce heeft ertoe geleid dat we 3 jaar geleden The Dot Society hebben opgericht. Vandaag voel ik me zeer bevoorrecht om te werken met zulke fantastische klanten en zo’n getalenteerd team rond me. 

Wat is jouw favoriete productiviteit truc?

Eet eerst de kikkers op. Ik zie je je afvragen wat de *** zijn de kikkers? We kennen allemaal die super vervelende en saaie taken, die je blijft uitstellen als je de kans hebt om iets anders te doen. Oh ja – die taken. Als je ze aan het eind van de dag op je planning zet, heb je waarschijnlijk geen zin meer om ze te doen en stel je ze weer uit tot de volgende dag. Probeer deze mentaliteit te veranderen door ze ’s ochtends als eerste in je agenda te zetten, je energieniveau is dan het hoogst. En raad eens hoe je de rest van de dag zult overwinnen als je erin slaagt de meest vervelende taken al af te krijgen?

Wat is één ding dat de meeste mensen niet over je weten? 

Dit klinkt misschien nogal nerdy, maar ik word gewoon enthousiast van KPI’s en het analyseren van data. Er is niets dat ik leuker vind dan een beetje in data te duiken en daar bruikbare conclusies uit te kunnen trekken.

Daarnaast ben ik een echte efficiency freak omdat ik veel wil bereiken in het leven (professioneel maar ook op persoonlijk vlak). Ik ben dus altijd op zoek naar manieren om processen/dingen te optimaliseren, minder tijd te besteden aan dingen die ik niet leuk vind om te doen, zodat ik meer tijd kan besteden aan dingen die ik echt leuk vind om te doen. 

THIS or THAT?

Must-read boek? 

Miracle morning gaat over het basisprincipe dat als je ’s ochtends een paar minuten uittrekt om je doelen van die dag te bepalen en wat tijd voor jezelf neemt om je hoofd leeg te maken en te sporten, je je leven ergens ziet komen waar je graag zou willen zijn voor je het weet. Zeker een must-read voor iedereen, vooral voor degenen die moeite hebben om ’s ochtends uit bed te komen ;-). 

De beste levensles die iemand je ooit heeft verteld?

Iedereen loopt wel eens in de val van de vergelijking, als je zaken doet is het gezond om jezelf te vergelijken met de concurrentie, maar het mag niet je belangrijkste focuspunt zijn. Mijn vader vertelde me ooit dat het enige waar ik me op moet focussen, mezelf is, dit bracht me veel verder dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Focus is van onderschat belang als het gaat om het bereiken van de dingen die je wilt in het leven.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels