MEET CAROLINE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor? 

Hallo, ik ben Caroline, mede-oprichter van The Dot Society. Ondernemend, open minded en optimist. Kansen zijn er om te grijpen en ik geloof echt dat je capaciteiten verder reiken als je een echte passie hebt voor je job en gelooft in jezelf en de mensen rondom jou. Met deze mentaliteit, onze economische/marketing achtergrond en doordacht businessplan, zijn we 3 jaar geleden The Dot Society gestart. Nauw samenwerken met ons team van young potentials en ondernemers met een ambitieuze mindset is wat ons elke dag opnieuw drijft. Niets leuker dan ondernemers met een sterk business idee te laten groeien en opschalen. 

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag? 

Ik moet toegeven dat ik na een drukke dag vaak vergeet te pauzeren en durf door te werken. We hebben ons echter gerealiseerd dat het na hectische tijden belangrijk is om op te laden, een stapje terug te doen en na te denken. Alleen met een heldere geest kunnen we situaties opnieuw overdenken, de volgende stap plannen en groeien. Mijn favoriete manier om tot rust te komen is een lekker diner, eens goed gaan sporten of padellen of  het lezen van een goed boek. Absoluut alles zonder scherm en met een leuk gezelschap. 

Wat is één ding dat de meeste mensen niet over je weten?

Aan de ene kant ben ik een sociaal wezen en mis ik nooit een sociaal evenement (lichte versie van FOMO), maar aan de andere kant ben ik een beetje nerdy. Ik hou van bordspelletjes spelen, puzzelen, quizzen organiseren, boeken lezen of dagelijks iets nieuws leren. Oorzaak-gevolg: mijn passie voor performance marketing en het analyseren van de cijfers van klanten. Niets is bevredigender dan groei voorspellen terwijl je de gegevens duidelijk analyseert. 

This or that?

Wat ik heb geleerd toen ik opgroeide: 

Als deel van een ondernemersfamilie, hebben we altijd geleerd dat niets in het leven gemakkelijk zal komen. Je moet hard werken, nooit opgeven en risico’s nemen om je doelen te bereiken. En als iets niet gaat zoals je had verwacht: kop omhoog, zie de positieve kant van de dingen en leer ervan. 

Must-read boek: 

Dit boek is 80 jaar geleden geschreven, dus het is niet vrouwvriendelijk, maar de principes uit THINK and GROW rich zijn super relevant voor mij. 13 principes die je bewuster maken van alle kansen die voor je liggen. Ik wil altijd het beste in mensen naar boven halen en ik geloof echt dat het enige wat je tegenhoudt om je doel te bereiken, je twijfelende mindset of je eigen negatieve gedachten zijn. Ik houd dezelfde principes graag aan voor The Dot Society. We kunnen samen barrières overwinnen als we maar in onszelf geloven en in wat we kunnen bereiken! Een ander goed boek is Shoe Dog van Phil Knight. 

Favoriete quote? 

Denk in oplossingen, niet in problemen! Achter elk probleem schuilt een nieuwe opportuniteit. Ook al lijkt het in het begin vaak niet zo, toch kan je steeds met een positieve mind tot een oplossing komen. 

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels