MEET AXELLE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Heyy, mijn naam is Axelle Vermue. Ik ben een opgewekt, meewerkend persoon, die in juni 2020 bij The Dot Society begon te werken als stagiaire. 

Sinds oktober 2020 mag ik mezelf met trots een fulltime “Digital Business Consultant” noemen of met andere woorden; een echte Dotter. 

Ik ben afgestudeerd in International Business Management & Marketing en heb me nadien ondergedompeld in de wereld van Digital Marketing en Communicatie. 

Voor deze job liep ik stage bij Essentiel Antwerpen waar mijn passie voor mode en e-commerce verder groeide.

Ik werk graag bij The Dot Society omdat?

Door 5 dagen per week met een grappig, hardwerkend en gemotiveerd team te werken, ga ik dag in dag uit met een grote glimlach naar mijn werk. 

We zijn allemaal zo verschillend, maar toch heel hetzelfde, wat het samenwerken nog aangenamer maakt. Naast het werk sporten we ook elke week samen, wat ons hoofd leeg maakt na een hectische werkdag. 

Naast het werken met de andere dotters, vind ik het leuk om met onze klanten samen te werken en te brainstormen over nieuwe strategieën. Elk bedrijf is anders op zijn eigen manier, wat het leuk & uitdagend houdt.

Hoe begin je je dag het liefst?

Elke ochtend drink ik een matcha latte terwijl ik naar mijn to-do lijst van de dag kijk. Dit brengt mijn hoofd tot rust en stelt me in staat om goed voorbereid aan de dag te beginnen. Om helemaal klaar te zijn voor een nieuwe werkdag, knuffel ik eerst mijn hond Millie voordat ik vertrek.

THIS or THAT?

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Na een lange dag van hersenactiviteit & naar mijn computerscherm te kijken, vind ik het heerlijk om tot rust te komen met koken en terwijl mijn favoriete nummers te beluisteren. Dit haalt mijn gedachten van het werk en bereidt me voor op een gezellige avond thuis voor een serie of film te kijken. 

Om me in het weekend op te laden, ga ik graag brunchen met mijn vriendinnen of een wandeling maken door de stad met mijn vriend.

Als je een avond met een machtige vrouw mocht doorbrengen, wie zou dat zijn?

Ik zou mijn avond doorbrengen met Nathalie Massenet, oprichtster van Net-a-Porter. Ze bouwde een imperium uit vanuit haar flat in Chelsea, tot wat nu een van de grootste online platforms is voor het online winkelen van designerartikelen. Velen zeggen dat ze de manier heeft veranderd waarop designermode online wordt verkocht. The Observer omschreef haar als: “fashion’s favoriete self-made succesverhaal”. Net-A-Porter’s klantgerichte aanpak en cross-device denken met hun app & website laten zien dat u veel meer inzicht krijgt in het pad van uw klant naar aankoop.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels