MEET AIMEE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hello daar! Mijn naam is Aimée Storm en ik ben sinds maart 2023 een echte ‘Dotter’. In 3 woorden samengevat ben ik optimistisch, empathisch en ambitieus. Door mijn dubbele nationaliteit (Nederlandse en Belg) heb ik mijn hogere studies in beide landen gedaan. Een internationale bachelor media en communicatie aan de universiteit van Rotterdam, alsook twee masterstudies aan de Universiteit van Antwerpen: (1) strategische communicatie & (2) management en organisatie. De rode draad door deze studies? Strategie, media, communicatie, brand management en bedrijfsvoering. Verder probeer ik altijd een luisterend oor te zijn voor teamgenoten waar nodig gecombineerd met flauwe mopjes en verhalen tijdens de lunch! Daarnaast ben ik graag ‘misses worldwide’ (Pitbull voice). Ik hou ervan om te reizen, culturen te leren kennen en over heel de wereld eten te proeven!

Hoe ben je bij The Dot terecht gekomen?

Gezien ik interesse had in enerzijds marketing, creativiteit, communicatie en anderzijds in data, economische modellen en strategisch management zocht ik naar een bedrijf dat beide aanbood. Ik wist niet dat dit bestond, tot ik bij The Dot kwam! Na het afstuderen van de master management en organisatie zocht ik werk vanaf februari. Ik heb even teruggerekend, op 17 februari heb ik mijn CV en motivatiebrief doorgestuurd en op 17 maart kreeg ik hét telefoontje: je bent een Dotter! 

Het feit dat het Dot team bomvol ambitieuze vrouwen zit, schrikte mij niet af, integendeel! Samenwerken met ervaren business consultants die een hart hebben voor sterke merken is een droom voor mij die momenteel uitkomt. Daarnaast doet het team er alles aan om elkaar te leren kennen, zo staan er jaarlijks heel wat teambuildigs gepland waar ik niet op kan wachten!

Wat wilde je worden toen je jong was?

Je kent het wel, de vriendenboekjes. Ieder meisje wilde prinses worden en bij de jongens was brandweerman het populairst. Maar kleine Aimée had hier een ander idee over. Wat wil je later worden? oma! Mij leek oma een leuk ‘beroep’ gezien het feit dat je altijd gezellig samen kan zijn met je familie, omringd door lekker eten. Nu zou ik iets anders aanduiden, er zou natuurlijk Dotter staan. Echter wist ik in 2005 niet wat een Dotter was dus koos ik maar voor wat mij het allergezelligste leek.

THIS or THAT?

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Mijzelf omringen met mensen die ik liefheb is een van mijn favoriete dingen om te doen. Daarnaast heb ik een passie voor koken sinds kleins af aan. Deze passie was zodanig groot dat ik wilde meedoen aan ‘komen eten kids’, jammergenoeg kwam er geen tweede aflevering en heb ik mijn slag niet kunnen slaan. Naast koken hou ik van een goed boek en doel ik er op meer te ontspannen zonder scherm. Al kunnen de Netflixseries mij ook al eens bekoren en kruip ik gezellig op de bank (zetel) met een theetje. Daarnaast ben ik echt een kattenmens, you either hate it or love it. Ultiem ontspannen voor mij gaat gepaard met de liefde van een dier, bij voorkeur een katje!

Guilty pleasure

Arm in arm omringd met mijn vriend(en) Angels van Robbie Williams zingen ;) 

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels