MEET ELLA

Wat doe je graag als je niet werkt?

Ik blijf altijd graag bezig, zelfs als ik niet werk. Als ik niet op het werk ben, vind je me in het gezelschap van mijn vrienden, genietend van een Apérol Spritz of in de gym. Ik ga graag naar kleine gezellige koffiebars en ’s avonds laat uit eten, vooral nieuwe hippe plekjes met verschillende keukens hebben mijn voorkeur.

Guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure is het herbekijken van The Kardashians en dan vooral de oudere seizoenen van meer dan 10 jaar geleden. Ik vind het heerlijk om het drama opnieuw te bekijken en kan er uren naar blijven kijken.

Het ultieme feelgoodnummer?

Mijn ultieme feelgoodnummer is Old Time Rock & Roll van Bob Seger. Het is zo’n klassieker en ook een geweldig karaokeliedje 😉.

THIS or THAT? 

Als je zou stranden op een tropisch eiland, welke 2 dingen zou je dan bij je willen hebben?

Als ik zou stranden op een tropisch eiland, zou ik waarschijnlijk een hele goede zonnebril meenemen, want ik ben praktisch blind als ik hem niet draag in de zon. Ten tweede zou ik een koelkast meenemen met een onbeperkte hoeveelheid Cola Light, want niets smaakt beter op een warme dag in de zon dan een koude Cola Light 😊.

Hoe begin jij je dag het liefst?

Ik begin de dag het liefst langzaam, daarom sta ik graag iets vroeger op dan nodig is om te ontbijten en me klaar te maken zonder me te haasten. In het weekend heb ik de neiging om ’s ochtends te trainen, zodat ik dat meteen kan doen in plaats van het uit te stellen tot ’s avonds.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels