MEET JULIE

Wat is jouw favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Dit kan verschillen, maar na een lange en drukke dag kan het mij deugd doen even te gaan sporten met veel te luide muziek op en even aan niets te hoeven denken. Daarna kan je mij waarschijnlijk helemaal uitgeteld terugvinden in de zetel kijkend naar een feel good serie of film waarbij ik absoluut niet meer moet nadenken! 

Wat doe je graag als je niet werkt?

Heel kort gezegd gezellig een terrasje met vrienden in het zonnetje met een cocktail of een leuk tripje.

Wat bracht je bij The Dot Society?

Hiervoor moet ik het grootste deel credits aan Aimée geven! Dankzij haar zag ik de vacature en wanneer ik de jobomschrijving las, was ik meteen overtuigd dat dit de job is dat ik wil en dus heb ik zo snel mogelijk geappliceerd en dit heeft me geleid tot het starten bij The Dot Society! 

THIS or THAT? 

Als je één avond met een machtige vrouw zou mogen doorbrengen, wie zou dat dan zijn?

Waarschijnlijk Taylor Swift momenteel. Niet dat ik echt een grote Swiftie ben, maar als we het hebben over ‘a powerful woman’ denk ik toch dat we moeten toegeven dat deze vrouw momenteel records breekt en awards wint alsof het niets is!

Het ultieme feelgoodnummer?

Ik zou stiekem willen zeggen anything K3, maar ik moet toch gaan voor All Star van Smash Mouth. Hier kan je gewoon niet slecht gezind van worden en het is absoluut een aanrader dit luidkeels mee te schreeuwen 🙂

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels