MEET CHARLOTTE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi hi, ik ben Charlotte, digital business consultant bij The Dot Society, of zeg maar enthousiaste Dotter ;) Sinds kleins af aan kriebelde het om creatief bezig te zijn; van knutselen tot gevoelsmatig koken zonder recept. Vandaag de dag uit zich dat in een grote passie voor mode en interieur. 

Deze creativiteit was iets dat ik absoluut in mijn professionele carrière wou benutten. Dat is dan ook de reden waarom ik koos voor de masteropleiding ‘handelswetenschappen (commercieel beleid)’ aan UGent. Leergierig en ambitieus als ik ben, vulde ik deze kennis verder aan met een master in ‘marketing & digital transformation’ aan Vlerick, waardoor ik de ins and outs van de marketingwereld niet alleen theoretisch, maar ook ‘on the job’ kon ontdekken. Dit alles stoomde mij helemaal klaar om bij The Dot Society van start te gaan.

Wat vind je leuk aan werken bij The Dot Society?

Werken bij The Dot Society is een echte droom die realiteit werd aangezien ik hier de kans kreeg om mijn passie voor mode en creativiteit verder te laten ontpoppen. Ik droom er al jaren van om in de mode te werken. Als kind wilde ik zelfs mode-ontwerpster worden. De klanten van The Dot klinken mij dus wel bekend in de oren. Werken hier voelt daarom meer aan als een extensie van mijn passie en hobby, dan als een verplichting. Bovendien biedt The Dot mij de mogelijkheid om zowel mijn creatief, als analytisch talent te combineren. Je krijgt de mogelijkheid om out-of-the box te denken, maar evengoed kan je je toespitsen op meer complexe, strategische kwesties. En daarbovenop ben ik omringd door een geweldig enthousiast en gepassioneerd team, waar je een heel warm gevoel van krijgt en je je enorm op je gemak bij voelt. 

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Ik ben een bezige bij, en na een drukke werkdag haal ik graag nog zoveel mogelijk uit de avond. Ik geniet ervan een glaasje te gaan drinken met vrienden of familie en gezellig bij te praten. Als je me niet bij vrienden of in een café’tje vind, dan is het wel op het tennisveld. Ik kan evengoed ontspannen van een gezellig avondje thuis, waar ik al te graag mijn kookkunsten bovenhaal. Daarna geniet ik van lekker neer te ploffen in de zetel met een leuke serie.

THIS or THAT?

Wat weten de meesten mensen niet van jou?

Ik heb een enorme zwak voor teckels. Er kan geen teckel passeren of ik heb hem gespot, tot in het obsessieve toe ;). Mocht ik kunnen zou ik ze allemaal meenemen naar huis. Mijn Instagram Reels wordt dan ook overspoeld met duizenden filmpjes van deze schattige hondjes. Het verwondert je dan wellicht niet dat ik zo’n schattig exemplaartje thuis heb ronddribbelen, genaamd Louis. Geloof mij, echt om op te eten!

Favoriete quote?

“No act of kindness, no matter how small, is ever wasted”. Ik hou ervan om andere mensen op hun gemak te doen voelen en gelukkig te maken. Daarom koester ik vriendelijkheid als dagelijkse praktijk in mijn leven. Ik ben er graag voor anderen en dat laat ik zien met kleine dingen. Op slechte dagen kan ik zo toch een beetje de regenboog in iemands wolk zijn.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels