MEET MARGUERITE

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Heyhey, mijn naam is Marguerite De Winter. Ik zou mezelf omschrijven als een gedreven en nieuwsgierig persoon met een gezonde portie aan time management. Eens ik mijn tanden in iets zet, laat ik niet snel los ;-).
Voor ik bij The Dot Society terecht kwam, behaalde ik in 2022 mijn Master in Bedrijfscommunicatie in Leuven, gevolg door een Ba-na-ba in Event Management. Tijdens mijn eerste job ervaring bij DPG Media leerde ik mijn passie voor ‘all things digital’ kennen. Dat in combinatie met mijn liefde voor mode, lifestyle en interieur zorgde ervoor dat ik hier van start ben gegaan.

Hoe ben je bij The Dot Society terecht gekomen?

De ingesteldheid en manier van werken sprak me meteen aan. Een hecht team van enthousiaste en jonge vrouwen, die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Ik ga zeker en vast niet ontkennen dat ik de vacatures heel nauwkeurig in de gaten hield. Wanneer ik een open functie zag staan, heb ik geen seconde getwijfeld. Al een chance dat ik dat gedaan heb, zo kan ik mezelf nu een echte Dotter noemen.

Wat is uw favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Kans is heel groot dat je me in één van deze twee scenario’s zal terugvinden. Enerzijds sta ik altijd paraat voor een ‘after work run’, anderzijds mag je me zeker en vast ook bellen voor een ‘after work’, zonder het sport gegeven erbij te rekenen. Het ideale scenario? Mijn beste vriendinnen, een stralende zon en een glaasje cava (of twee) in de hand.

THIS or THAT?

Hoe begin je je dag het liefst?

Na eerst nog een paar keer in bed om te draaien, begin ik mijn ochtend het liefst met een stevige koffie/matcha. Met mijn tas in de ene hand en to-do lijstje in de andere, maak ik mezelf klaar voor de dag. Als fanatieke planner zorgt dit voor rust in dat druk koppeke van mij ;-).

Favoriete quote?

‘Fortune favors the Bold’, oftewel; wie niet waagt, niet wint. Als adrenaline-junkie ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, waarbij de nodige durf natuurlijk niet mag ontbreken!

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels