MEET CHLOË

In een paar zinnen, kan men mij omschrijven als:

Een gedreven, opgewerkte en ambitieuze jongedame die voluit gaat voor haar dromen en doelen. Ik startte bij The Dot Society in juni 2020 als Digital Business Consultant & ben enorm blij om me vandaag een echte Dotter te mogen noemen. Voor deze job was ik al actief in de mode-industrie als Marketing Assistant & verdiepte ik mij in de wereld van het ondernemen tijdens mijn Ma-na-Ma Innovation & Entrepreneurship aan Antwerp Management School.

Ik werk graag bij de Dot Society omdat

Hier werken aanvoelt alsof je elke dag samen met een groep vrienden werkt aan één grote, gemeenschappelijke droom. We hebben hier bij The Dot allemaal onze eigen capaciteiten & houden ervan om elkaar te helpen waar nodig. Daarnaast vind ik het fantastisch om me 200% te geven voor onze klanten: diep in de data duiken, strategieën uitwerken, doelen stellen … en vooral samen deze doelen bereiken! Dat is waar het allemaal om draait, en dat is ook de reden waarom ik dag in dag uit gelukkige naar het werk vertrek.
 

Ik ben bij de Dot Society terechtgekomen via

Een opmerking van een van mijn professoren aan de Antwerp Management School via LinkedIn. De sector, de functieomschrijving en de beschrijving van het nodige profiel maakte me onmiddellijk excited en zo solliciteerde ik zonder twijfel (een echte doorzetter :-) ). Een beslissing waar ik tot op vandaag nog steeds enorm blij mee ben.

THIS or THAT?


Als ik niet aan het werk ben, kun je me waarschijnlijk tegenkomen

op een wandeling met mijn honden. Ik kan mijn zwak voor honden niet verbergen en ik denk ook dat mijn directe omgeving dit zal bevestigen. Een leuke wandeling of wat spelen met hen vind ik oprecht TOP! Naast het feit dat die kleine knuffelbeertjes ontzettend schattig zijn, vind ik het ook geweldig dat ze compleet zorgeloos zijn en letterlijk altijd goed gezind zijn. Soms kan ik piekeren en moeilijk tot rust komen na een drukke dag, maar door dan even met hen te knuffelen kan ik snel weer rustig worden, en moet genieten van alles en iedereen om me heen.
 

Hoe begint je jouw dag het liefst?

Ik ben een echte vroege vogel. Ik sta graag vroeg op om mijn dag ontspannen te beginnen. In de week doe ik dit met een warme douche & een lekkere koffie. In het weekend ga ik het liefst meteen naar de fitness. Op die manier heb ik alle tijd om te genieten van een lange, intensieve workout & spinning-sessie.  Bovendien begin ik op deze manier ook mijn weekend op een sportieve manier, top toch?

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels