MEET MARGOT

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi, ik ben Margot Vingerhoets en ben heel enthousiast om het DOT team te vervoegen. Na mijn professionele bachelor in KMO-management behaalde ik met trots mijn Master in de Handelswetenschappen aan de KU Leuven. Deze twee opleidingen hebben mij niet enkel een sterke economische basis gegeven met analytische en kritische vaardigheden maar ook praktische ervaring door o.a. een stage te volbrengen in New York, waar ik marktonderzoeken voerde voor de fashion en food&beverage sector. Ik ben dan ook helemaal klaar om mij te verdiepen als Digital Business Consultant bij The Dot. Door mijn ambitieuze, gedreven en enthousiaste ingesteldheid zal ik zeker mijn steentje kunnen bijdragen aan het team.

Hoe ben je bij The Dot Society terecht gekomen?

Via Instagram en LinkedIn zag ik geregeld posts verschijnen die mijn aandacht trokken, wanneer ik (tijdens mijn examens) de vacature online zag staan twijfelde ik dan ook geen seconde. Tussen thesisverdediging en examens door kwam ik solliciteren, best spannend maar één van de beste keuzes die ik maakte, gezien ik mezelf nu een echte Dotter kan noemen! 

Waarom The Dot Society mij vanaf het begin heel erg aansprak is eigenlijk heel simpel: eerst en vooral een ambitieus, gedreven team. Mijn verleden als topsporter (hockey) maakt dat ik een echte teamplayer ben. Ik zal er dan ook alles aan doen om vooropgestelde doelen te behalen en het beste in het team naar boven te halen. De ambitieuze mentaliteit die heerst bij de dotters spreekt mij dan ook heel erg aan. Daarnaast ook de indrukwekkende klantenportfolio in de mode-, lifestyle- & foodsector. Ik geloof heel sterk dat iets doen dat je graag doet tot veel betere resultaten leidt, vandaar dat ik dan ook gemotiveerd ben om mijn passies te kunnen combineren met mijn professionele carrière.

Hoe begin je je dag het liefst?

Ik begin mijn dag het liefst met een heerlijk ontbijt en geen al te vroege wekker, gezien ik niet echt een ochtendmens ben ;). Als ik dan toch vroeg moet opstaan neem ik graag een douche en rijd ik vol goede moed in mijn mini met luide muziek naar “the place to be”, zo kom ik gegarandeerd goed gehumeurd aan. Ook helpen to-do lijstjes en een goede planning mij om mijn focus te houden en erin te vliegen.

THIS or THAT?

Wat vind je leuk om te doen als je niet werkt?

Mijn favoriete bezigheid is zonder twijfel reizen! Weekjes, weekendjes of uitstapjes vind ik geweldig! In Antwerpen terrasjes doen, gaan lunchen of op resto met vrienden of familie doe ik maar al te graag. Ook vul ik graag een dagje met shoppen en sporten kan natuurlijk niet ontbreken, bij voorkeur volg ik verschillende groepssessies om het uitdagend en afwisselend te houden.

Guilty pleasure?

Zonder twijfel chocolade :)

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels