MEET CATO

Stel jezelf en wat je doet in een paar zinnen voor

Hi! Mijn naam is Cato en ik zou mezelf omschrijven als een enthousiaste, gedreven en optimistische jongedame. 

Tijdens mijn start bij The Dot Society als stagiaire in oktober 2020, in het kader van mijn postgraduaat Digital Marketing, heb ik de kans gehad om mijn digitale marketing skills ten volle uit te bouwen. 

Vanaf april 2021 mag ik mezelf een Digital Business Consultant noemen aka een echte Dotter ;) Dankzij mijn master in TEW Bedrijfskunde heb ik ook de kans gekregen om mijn analytische vaardigheden te ontwikkelen die van pas komen wanneer ik in de data van onze klanten duik.

Wat vind je leuk aan werken bij The Dot Society?

Het gepassioneerde, ambitieuze en hechte team van The Dot Society is een van de vele factoren waarom ik hier graag werk. Bovendien is een dag op kantoor nooit helemaal hetzelfde door de afwisseling van mijn taken, wat het elke dag weer een uitdaging maakt om naar het werk te komen. Een ander leuk aspect van werken voor The Dot Society is dat ik kan bijdragen tot de groei van onze klanten & samen met hen kan brainstormen over de volgende stappen voor hun bedrijf.

Wat is je favoriete manier om te ontspannen na een drukke dag?

Tijdens mijn autorit naar huis zing ik schaamteloos mee met mijn favoriete liedjes, gelukkig zonder publiek :)) Naast mijn carpool karaoke ga ik ook graag even joggen of doe ik een workout om mijn hoofd even leeg te maken. Daarna maak ik me klaar voor een chill avondje op de zetel en kijk ik een goede Netflix serie of lees ik een boek.

THIS or THAT?

Favoriete quote?

“The life in front of you is more important than the life behind you” Soms hebben mensen de neiging zich te veel op het verleden te richten, ook al kun je niets veranderen aan dingen die al gebeurd zijn. Ik moet mezelf er vaak aan herinneren dat ik me geen zorgen meer moet maken over het verleden, maar me moet richten op de toekomst en het nu en moet genieten van de ride of life.

Als ik niet werk zul je me hier waarschijnlijk ontmoeten…

99% kans dat ik tijd doorbreng met mijn vrienden of familie als ik niet aan het werk ben. Lekker uit eten, gezellig op café, of board games spelen met hen is mijn ultieme manier om te ontspannen.

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels