MEET BRITT

Stel jezelf voor en wat je doet in een paar zinnen?

Hiii! Ik ben Britt, het creatieve brein van The Dot Society. Creatief zijn is mijn manier om mezelf uit te drukken. Dit zowel op Instagram, TikTok, in de mode- en schoonheidsindustrie en natuurlijk op het werk. 

Na mijn studie Cross media management was ik even aan het twijfelen of ik wilde werken of nog een studie wilde doen. Als je dit leest, weet je waarschijnlijk al wat mijn keuze is geweest. ?  Ik heb mijn hart gevolgd en ben begonnen als de eerste en enige (voorlopig) digitale grafisch ontwerper en content creator bij The Dot Society en ik vind het geweldig!
 

Wat is jouw favoriete productiviteit truc?

Pinterest! Ik hou ervan om geïnspireerd te worden door positieve beelden, quotes… en op Pinterest kan ik me helemaal laten gaan. Het beste aan Pinterest is dat je kunt verdwalen en fantaseren. Als ik bijvoorbeeld een foto vind van een meisje op reis of in een prachtig huis, dan wil ik aan mezelf werken en die levensstijl creëren. Benieuwd naar wat me inspireerd? Op mijn Pinterest borden kan je al mijn inspiratie terugvinden, van mode/ beauty tot affirmaties en huis interieur. Als ik me slecht voel of productiever wil worden, maar de motivatie niet vind, dan is Pinterest het antwoord.

Wat vind je leuk om te doen als je niet werkt?

Als ik niet aan het werk ben vind je me waarschijnlijk terug bij mijn familie/vrienden of ben ik bezig met het creëren van content voor mijn eigen social media kanalen. Ik ben super gepassioneerd door beauty, fashion en het maken van foto’s… Dus je zult me waarschijnlijk zien fotograferen of video’s zien maken over deze topics.

THIS or THAT?

Wat heeft je naar The Dot Society geleid?

Een vriendin van mij heeft stage gelopen bij The Dot Society. Ze stuurde me de link naar de vacaturepagina en vertelde me dat deze job op mijn lijf geschreven was. Toen ik de vacature las, heb ik meteen mijn motivatiebrief gemaakt en het sollicitatieformulier ingevuld. Dit was mijn eerste ervaring met solliciteren en dat vond ik best wel spannend.  Maar enkele maanden later kreeg ik het leuke nieuws dat ik hier mocht starten! 

Favoriete quote

Laat hun oordeel je motivatie zijn. Ook al beoordelen mensen je op wie je bent en/of wat je doet, als het je gelukkig maakt, DO IT!

Hoe het team mij beschrijft in 4 emoji’s

Klaar om exponentieel te groeien?

Op zoek naar een partner die je kan begeleiden in de eindeloze mogelijkheden om nieuwe klanten aan te trekken en je huidige klantenbasis frequenter te laten terugkeren? Of juist om de eerste internationale stappen naar groei te zetten?

This post is also available in: Engels